VVS i Horsens

Hvad kan en horsensiansk VVS hjælpe dig med?

Du kan kan af en VVS’er i Horsens få løst en opgave med vand i din ejendom. Det kan blandt andet være montering af nyt toilet, installering af afløb eller opsætning af nye rørforbindelser. Spørger du til råds hos et VVS-firma, kan du være sikker på at du er i trygge hænder og får den nødvendige sparring på den opgave du skal have udført. Foruden ovennævnte kan en VVS’er også hjælpe med ventilation, varme og gasapparater. Heriblandt er der opgaver som er muligt selv at udfører, men også opgaver hvor det er et krav at en autoriseret VVS’er er inde over.

Hvad betyder VVS?

Det er forbogstaverne i varme, ventilation og sanitet, hvilket dækker over de opgaver som en VVS’er i Horsen og omegn vil kunne hjælpe dig med. Med varme menes der installation og reparation af varmekilder som gulvvarme, varmepumper og fjernvarme. Med ventilation menes der installation og reparation af klimaanlæg og sidst med sanitet menes der installation af afløb, røranlæg og toiletter. Mange VVS’er kan derudover også udføre tagarbejde i bly, zink og kobber, hvilket anvendes ved renovering af byggerier.

Hvad koster hjælp fra en VVS’er?

Står du med en opgave hvor du tænker at den skal udføres professionelt, så tøv ikke med at kontakte et par VVS-firmaer i Horsens og omegn. Det vil både give dig en indikation af hvordan opgaven kan løses og til hvilken pris. Generelt vil en timepris ligge mellem 400 kr. til 700 kr., men dermed ikke sagt at der findes virksomheder der både gør det billigere og dyrerer end dette prisinterval. Vær opmærksom på hvis det er en akut situation, hvor du er nødsaget til at kontakte VVS’eren om natten. Så vil der være et ekstra tillæg og typisk et fast bekøb for bare tilkaldelsen på skæve tidpsunkter af døgnet.

Kort om Horsens

Horsens er den ottende største by i Danmark, med et indbyggertal på mere end 59.000 mennesker. Horsens er kendt for sine smukke omgivelser og seværdigheder som Den Genfundne Bro, Horsens Kunstmuseum og Fængslet. Derudover byder Horsens på mange bevaringsværdige bygninger, der alle bidrager til at give byen sit helt særlige udtryk.