Tømrer & Snedker i Holstebro


Hvad kan et holstebrogensisk tømrerfirma hjælpe dig med?

Et tømrerfirma i Holstebro kan hjælpe dig med en lang række opgaver inden for tømrerarbejde. De fleste tømrerfirmaer arbejde med både tømrer- og snedkerarbejde, som dermed gør at de kan levere totale løsninger. 

Et tømrerfirma vil kunne hjælpe dig med udskiftning af tagplader, konstruktion af træterrasser, udskiftning af vinduer og døre, montering af nyt køkken, opførsels af skillevægge og mange andre opgaver i forbindelse med opførelse af bygninger. Derudover hjælper tømrerfirmaer også med at renovere bygninger og opføre tilbygninger til allerede eksisterende bygninger. De har mange færdigheder og kan hjælpe dig med alle de opgaver som skal udføres i materialet træ.

Som tidligere nævnt kan de fleste tømrerfirmaer håndtere både tømrer- og snedkerarbejde for at tilbyde komplette løsninger. Men det kan for mange være svært at kende forskellen mellem disse opgaver, så herunder kan du læse mere om forskellen på en snedker og en tømrer.

Hvad er forskellen på en snedker og en tømrer?

En snedker og en tømrer forveksles ofte og kan også mange af de samme ting. Den nemmeste måde at kende forskel på dem er ved at huske det som at snedkeren arbejder i centimeter og tømreren i meter. Med det menes der at en snedker arbejder med finere og mere detaljerede opgaver, mens en tømrer arbejder med større opgaver. 

En snedker kan eksempelvis bygge et nyt køkken på mål og andre opgaver med meget stor præcision. En tømrer kan derimod arbejde med opsætning af tag, lægning af gulv, opsætning af skillevægge og montering af vinduer og døre. En tømrer vil dog også kunne samle et køkken efter vejledning men ikke på samme måde tilpasse små detaljerede plader fra bunden, som en snedker vil kunne gøre det. 

Kort om Holstebro

Holstebro ligger 40 km sydvest for Skive i det nordlige Vestjylland. Holstebro har mere end 36.000 indbyggere og er den største by i Holstebro kommune. I Holstebro finder du mange virksomheder, som er lokal forankret og med ry for godt håndværk. Holstebro har desunde  og en af landet ældste gågader og byder på spændende oplevelser til dem der besøger området.