Tømrer & Snedker i Aalborg

Hvad kan et aalborgensisk tømrerfirma hjælpe dig med?

Et tømrerfirma fra Aalborg kan hjælpe dig igennem dit næste projekt, hvad end der er tale om et stort og lille omfang. I Aalborg er der foruden de mange nybyggerier også mange renoveringsprojekter i gang, hvilket også er en almindelig opgave for et tømrerfirma.

Så står du og skal bygge ud, have nyt tag og vinduer eller noget helt tredje – så er det helt sikkert en god idé at kontakte dit lokale tømrer og snedkerfirma. Her får du den nødvendige rådgivning i alt fra opsætning af inventar og indretning til rådgivning og udførelse af tilbygninger. Firmaet forstår dine behov og vil gøre sit bedste for at bevare sit gode renommé i Aalborg og omegn. Så tag fat på din lokale tømrer eller snedker, hvis du skal have udført nogle af nedenstående opgaver:
– Renovering
– Ombygning
– Tilbygning
– Nye vinduer og døre
– Nyt køkken eller bryggers
– Ny udestue

Er du i tvivl om det er en snedker eller en tømrer du skal henvende dig til, så kan du læse mere om forskellen mellem dem herunder.

Hvad er forskellen på en snedker og tømrer?

Mange er ikke klar over hvad forskellen på en snedker og tømrer er, hvilket der er god grund til. Der er mange ligheder mellem disse og begge er uddannet inden for træfaget og med ens grunduddannelse.

Groft sagt vil man kunne sigt at en snedker laver samlinger uden beslag, mens tømreren flittigt anvender søm og skruer. Tømreren arbejder dermed mere inden for strukturelt bygger, hvorimod snedkeren er mere specialiseret. En tømrer har dermed med døre og vinduer at gøre, mens en snedker vil arbejde med det som du indretter bygninger med – nemlig køkkener og møbler.
Når det er sagt kan en snedker og en tømrer udføre de samme slags opgaver. Eksempelvis vil en tømrer vil godt kunne montere et fabrikerede køkken, men skal det bygges fra bunden vil det være en snedker der klarer denne opgave.

Kort om Aalborg

Aalborg er blandt landets fem største byer, og en attraktiv by for mange tømrer og snedkere. Befolkningstallet på mere end 115.000 mennesker er nemlig med til at gøre byen til den 3. største by målt på indbyggertal. I Aalborg finder du mange arkitektoniske mesterværker, heriblandt Musikkens Hus. En bygning der er tegnet af det kendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au, og rummer 20.000 kvadratmeter. I alt fordeler disse kvadratmeter sig på 9 plan mellem 4 koncertsale, 4 scener, en restaurant, foyer og undervisnings- og administrationsfaciliteter. En velkendt bygning der bestemt er værd at besøge hvis man kommer i nærheden af Aalborg.