Al fokus er i første omgang rettet imod det store byggeprojekt af ungdomsboliger på Vindegade i Odense for CJ A/S’ nyansatte projektleder Gert Langvad.

Den erfarne byggemand har ellers været vant til at have mange bolde i luften som freelance-projektleder i byggebranchen. Men det spændende Odense-projekt og sammenfaldende værdier fik Gert Langvad til at takke ja til CJ’s tilbud om et fast ansættelsesforhold i den ekspansive entreprenør-virksomhed med hovedsæde i Fredericia, men byggeprojekter over hele landet.

Troværdighed, faglig sparring og åbenhed er nøgleord for mig, præcis ligesom jeg har lært CJ at kende, og det tiltaler mig meget sammen med udsigten til fagligt spændende projekter i de kommende år”, siger Gert Langvad om sin ansættelse.

Jeg trigges af at være med i byggeprojekter helt fra starten, hvor der skal planlægges og sættes det rigtige hold internt og med eksterne samarbejdspartnere. Et projekt hvor vi alle skal lykkes sammen og få tingene til at glide. Et sådant er ungdomsboligerne i Vindegade i Odense”, siger Gert Langvad, der er gift, har fire store børn og er bosat i Vejle.

I sin fritid ynder Langvad at cykle en tur på de kuperede landeveje omkring Vejle eller sejle på Limfjorden.

Gert Langvad får sit primære virke i afdelingen Bolig & Erhverv hos CJ A/S, der ligeledes består af afdelingerne Service & Tankanlæg samt Entreprise, der løser vidtspændende komplekst anlægsarbejde. Gert Langvad er oprindelig uddannet som både tømrer og kloakmester samt bygningskonstruktør. Han har allerede påbegyndt sit virke hos CJ A/S.

Tidligere artikelDanmarks første DGNB Platin certificerede byggeri i Aarhus
Næste artikelEldreven saxlift giver flere fordele til Nordjysk Lift