Det er en erfaren herre, der fornylig er blevet ansat som entrepriseleder i CJ’s afdeling på Fyn, hvor han vil forestå den daglige kundekontakt samt lede virksomhedens små og større opgaver indenfor det hurtigt voksende område for murer- og serviceopgaver.

Johnny Madsen er uddannet murer af den gamle skole, og han vil blive kastet direkte ud i ledelse af belægnings- og anlægsarbejder på Fyn, hvor CJ A/S har fået godt fodfæste efter etableringen for et par år siden.

Og det glæder han sig meget til: ”Jeg har fået en rigtig god modtagelse af både ledelse og kollegaer hos CJ A/S og har oplevet en fin og konstruktiv dialog omkring det at etablere en særskilt murer/serviceafdeling på Fyn”, siger Johnny Madsen og fortsætter: ”Jeg har arbejdet en del år på Fyn, især i Odense, med mange forskellige typer murer- og vedligeholdelsesopgaver og jeg ser frem til at gøre brug af blandt andet min brede lokale kontaktflade. Det er jeg sikker på vil blive værdifuldt for vore partnere og kunder”.

Kundekontakt har altid interesseret mig meget, og med de arbejdsopgaver jeg er stillet i udsigt hos CJ A/S, får jeg rig mulighed for at være et kompetent, erfarent og positivt ansigt udadtil og til at etablere tryghed hos både kunder og medarbejdere”, afslutter Johnny Madsen, der kører ud fra CJ’s kontor i Langeskov og aktuelt er involveret i flere byggerier i blandt andet Odense.

I sit civile liv bor og lever Johnny med sin hustru i lokalområdet, hvor de begge har stor glæde af blandt andet en nyanlagt fredskov på 4 hektar, der specielt kommer til sine ret, når de voksne børn og de små børnebørn kommer på besøg. Og når det ikke lige står på udendørs aktiviteter, kan man være sikker på at finde ham foran komfuret, hvor der laves god og sund mad på de rigtige råvarer.

Johnnys kompetencer og kærlighed til sit fag har tidligere bragt ham vidt omkring, blandt andet til Japan, hvor han stod for opførelse af bageovne og skorstene samt opbygning af sokler med syldsten. Men den historie tager vi en anden dag.

Tidligere artikelLillegården El overtager Simested El-Service
Næste artikelBæredygtigt pap kan erstatte træ i betonindustrien