Foto: Midtjysk Albyg A/S // Christoffer Juul Pedersen

Byggefirmaet Midtjysk Albyg A/S har travlt med byggerier til både erhverv og private. Det har ført til at de har lagt en strategi, som peger i begge de retninger.  

Til strategien hører beslutningen om at give virksomheden lokalafdeling sit eget brand, kalde Albyg Bolig. Det er for at målrette sig mere private byggerier og nybyggerier. 

Til at eksekvere denne del af strategien er Christoffer Juul Pedersen blevet ansat som en ny daglig leder og salgskonsulent. Han skal stå i spidsen for det nye Albyg Bolig, og sikre at der holdes fast i visionen. Christoffer har selv en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, og har arbejdet hos blandt andet Vesla og Hvidberg A/S. 

Sammen med Christoffer sidder også Anders Nybo, som er projektleder og projekttegner. Han har været ansat hos virksomheden i 2 år, og kender derfor arbejdsgangene. 

Midtjysk Albyg A/S // Anders Nybo

Mange års erfaring
Midtjysk Albyg har i mere end 40 år hjulpet familier med at finde den rette bolig, og skabe trygge rammer. Så bag det nye navn gemmer sig stadig mange års erfaring indenfor både parcelhuse, sommerhuse og mindre boligbyggerier. 

Tidligere artikelVejene er mange til faget som teknisk isolatør
Næste artikelDen gule ”dørstopper” fylder 50 år