AG Gruppen styrker deres økonomiafdeling og strategiske tilgang til markedet med ansættelsen af Jacob Løndorf, som pr. 1 juni tiltrådte som ny økonomidirektør i projektudviklingskoncernen. Simon Fogh Sørensen tiltrådte samtidig som projektudviklingschef for Aarhus og Østjylland med et fokus på koncernens nuværende samt kommende projekter i Jylland. 

AG Gruppen har ansat 36-årige Jacob Løndorf, pr. 1. juni 2020, som ny økonomidirektør med base på selskabets kontor i København. Jacob Løndorf kommer fra en stilling som Director, Head of Financial Planning and Analysis hos Mærsk og har bl.a. tidligere været ansat hos KPMG og ISS. Han er uddannet Cand.Merc.FIR og har en stærkt kommercielt fokus, samt en bred økonomisk baggrund.

Robin Feddern, administrerende direktør i AG Gruppen glæder sig over ansættelsen og udtaler:

Jacob Løndorf kommer med en stærk kommerciel baggrund, hvilket vi forventer os meget af. I den kommende tid vil kapitalfremskaffelse og finansielle strukturer få endnu større betydning for AG Gruppen, og ansættelsen af Jacob skal således ses i lyset af dette – og som et signal om, at vi satser offensivt på også at være en førende aktør i fremtiden. Sammen med den øvrige direktion og vores mange dedikerede medarbejdere skal Jacob løfte koncernen til nye højder”.

Samtidig udvider projektudviklingskoncernen også virksomhedens Aarhus-afdeling med ansættelsen af Simon Fogh Sørensen som ny projektudviklingschef. Simon kommer fra MT Højgaard, hvor han besad en lignende stilling. Han har et godt netværk, et bredt kendskab til markedet og mange års erfaring med ejendomsudvikling samt udarbejdelse og eksekvering af strategier på ejendomsområdet på højt niveau.

Aarhus og Østjylland er ligeledes et vigtigt fokusområde for AG Gruppen. Vi arbejder pt. på et større bolig- og erhvervsprojekt i Risskov og har kig på andre interessante områder omkring Aarhus, som Simon skal være med til at føre ud i livet”, siger Robin Feddern. 

AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og der er siden sket en del. Dog er udgangspunktet det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne.

Tidligere artikelHos Øland bugner ordrebøgerne
Næste artikelÅRETS HÅNDVÆRKER 2020 afholdes på Facebook Live den 12. juni