VS Automatic

Beskrivelse:
VS Automatic A/S leverer vi el-installationer til både private og erhverv. Det er til private alt lige fra lys i køkkenet til installationer af varmepumper og solceller. Det er til erhvervslivet især specialiserede inden for både automation og energioptimering. I alt har VS Automatic 3 afdelinger i hhv. Horsens, Hovedgård og Østbirk.

VS Automatic har ambitiøse og professionelle medarbejdere, der alle er klar til at hjælpe med alle former for opgaver. Dette er uanset om det handler om den private bolig, en virksomhed eller en offentlig institution, så står vi altid klar med åbne arme.

Vi hos VS Automatic kan eksempelvis hjælpe med: EL Installatør, energioptimering, data og kommunikation, varmepumper, klimaanlæg og meget mere.

Hos VS Automatic er der fokus på en effektiv og konstruktiv kommunikation med alle kunder. Derved kan vi finde den helt rigtige løsning til dig eller din virksomhed, så hvis teknikken driller, skal du ikke tænke på det.

Du får hos VS Automatic bare dygtige og erfarne elektrikere, men ligeledes de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har et tæt samarbejde over hele Danmark og derfor er der mulighed at hjælpe vores kunder uanset placering og behov.

El-branchen har eksisteret i mange år og der sker stadig nye tiltag hvert år. Derfor har VS Automatic specialiseret sig i den nyeste teknologi og følger samtidig løbende med udviklingen. Dermed kan vores erfarne elektrikere altid være med.

Kontaktoplysninger:
VS Automatic
Ormhøjgårvej 15,
8700 Horsens.

Mail: info@vs-automatic.dk
Tlf.: +45 75 64 18 99

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER