Viessmann

Beskrivelse:
Viessmann gruppen er blandt verdens førende producenter indenfor opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er en familievirksomhed, som blev etableret tilbage i 1917. I dag beskæftiger Viessmann mere end 11.500 medarbejdere, som fordeler sig på 22 produktionsselskaber i 11 lande. Derudover også på salgsselskaber og repræsentationer fordelt i 74 lande og 120 salgs-filialer på verdensplan.

Lidt over halvdelen af Viessmann gruppens omsætning er på eksport til udlandet. Eftersom Viessmann er familieejet der stor vægt på ansvarsfuld og langsigtede handlinger. Her er bæredygtighed stærkt forankret i Viessmann gruppens profil. For Viessmann betyder det at det nuværende behov bliver tilgodeset uden at skærpe grundlaget for vores kommende generationer. Viessmann har i årtier leveret særligt miljøvenlige og energieffektuve varmesystemer til olie og gas. Derudover har Viessmann overså leveret til solvarmesystemer, træfyringsanlæg og varmepumper. Og mange mener at Viessmann gruppens løsninger er milepæle inden for varmeteknik.

Viessmann tilbyder effektive systemer på 1,5 – 120.000 kilowatt, som afhænger af anvendelsesområdet. Viessmann har dertil også et omfattende produktsortiment af temperaturstyrede rum, heriblandt køleceller og andre køleløsninger til handel med levnedsmidler.

Kontaktoplysninger:
Viessmann A/S
Guldalderen 2
2640 Hedehusene

Mail: info-dk@viessmann.com
Tlf.: +45 46 55 95 00