Sundolitt

Beskrivelse:
Sundolitt er leverandør af isoleringsmateriale til byggebranchen, samt emballager til andre industrier. Sundolitt har i mere end 50 år leveret EPS (Ekspanderet polystyren) til det dansk marked, hvor siloeringsprodukterne markedsføres under varemærket Sundolitt.

Sundolitt ligger under moderselskabet Brødr. Sunde, som blev grundlagt tilbage i 1917 i Norge og er dermed over 100 år gammelt. Produkter produceret i EPS er blevet grundstenene til Sundolitt gruppens produktion i Skandinavien. Samlet set har moderselskabet 17 fabrikker der fordeler sig i Norge, Danmark, Sverige, England, Spanien og Tyskland.

Sundolitt i Danmark blev grundlagt i 1964, hvor den første produktion af isoleringsmateriale startede i Viborg. Senere kom fabrikker i Billund og Slangerup, og i 1998 blev familievirksomheden PolyPack opkøbt, som blev startskuddet til emballage markedet. I dag holder Sundolitt fast i forretningsidéen om at skabe funktionelle løsninger, der kan opfylde kundernes krav. Alt dette forsøger Sundolitt at gøre gennem professionel rådgivning og design af produkter, som fremstilles i deres egne moderne produktion. Sundolitt tager derudover hensyn til miljøet, der prioriteres hos i de produkter der udvikles. Dette vises også i Sundolitt værdier, som bygger på ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed.

Ekspanderet polystyren (EPS), som Sundolitt fremstiller deres produkter i, er et hårdt termoplast, som kan smelte uden at have et defineret smeltepunkt. Materialet består at 98% luft og 2 volumen % polystyren. Den højere densitet give bedre isoleringsevne, trykstyrke og større dampdiffusionsmodstand.

Kontaktoplysninger:
Sundolitt as
Krog Skolevej 3
7190 Billund

Mail: sundolitt.kundeservice@sundolitt.com
Tlf.: +45 70 11 10 20

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER