Strøjer tegl

Beskrivelse:
Strøjer tegl er et familiedrevet teglværk, som har eksisteret siden 1850. Strøjer tegl menes før den tid at have hørt under Brahesborg, som betyder at det dengang var et herregårdsteglværk.

Det var Hans Nielsen der grundlagt Strøjer tegl, hvorefter hans efterfølgende generationer har ført teglværket videre. I dag er det 5. generation af Strøjer tegl, som har bevaret virksomhedens traditioner, herunder høj kvalitet og god service. Strøjer tegl har derudover en vision om at være det mest innovative teglværk i Danmark. De ligger et stort udviklingspotentiale i byggematerialet, og det er ikke mindst et bæredygtigt materiale til en lang række anvendelsesmuligheder. Strøjer tegl er en del af Vedstaarup Gruppen, som yderligere består af virksomhederne – Strøjer Ler A/S og Strøjer Samlingen A/S, som fortsat alle ejes af familien Strøjer Hansen.

For Strøjer tegl er høj kvalitet ikke kun en æressag når det kommer til produktion. Strøjer tegl agere nemlig løbende udviklings- og sparringspartner med entreprenører og arkitekter, hvor deres mangeårige erfaring, faglighed og innovation kommer i spil.

2018 var et særligt år for Strøjer tegl, som kunne fejre 150 års jubilæum. Og Jørgen Strøjer, som er den 5. generation ved Strøjer tegl har drevet teglværket gennem de sidste 50 år, hvorefter næste generation står klar til at tage over når den tid kommer.

Kontaktoplysninger:
Strøjer Tegl A/S
Bogyden 12
5610 Assens

Mail: info@strojertegl.dk
Tlf.: +45 64 79 13 99

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER