Stonewalk

Beskrivelse:
Stonewalk er producent af gulve til alle formål, som de fremstiller på deres eget værk. Produkter fra Stonewalk er gennemprøvet og danske, hvilket underbygger den høje kvalitet. Virksomheden arbejder med løsninger i alle størrelser til en bred vifte af industrier. Løsninger er individuelle og udarbejdes efter kundes ønsker og krav. Stonewalk er kendte for deres store farveprogram, kvalitet og hurtige levering. Virksomheden har farveblandinger der kan opfylde de nuancer som kunderne efterspørger.

Stonewalk er en virksomhed der hører under Dansk Kvarts Industri A/S (D.K.I.), som er en veletablerede familievirksomhed. Denne virksomhed blev etableret i 1953, hvor de siden er blevet blandt de førende leverandører på det globale marked.Senere i 1981 opkøbe de et kvartsværk, som gjorde de dækkede alle typer af kvartsprodukter, som produceres af alt fra kvartssand til kvartsmel. Virksomheden har dermed placeringer i dag ved Horsen og Aarhus, hvor de har optimale lagerforhold til produkterne fra Stonewalk. Begge placeringer har nem adgang til havn såvel som motorvej, så levering til kunderne sker på optimal vis.

Stonewalk har en erfaren medarbejderstab, som gør det muligt for virksomheden at sælge i lande som England, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Island, Bulgarien, Rusland og Baltikum. En liste som der hele tiden forlænges med nye lange, som efterspørger produkterne fra Stonewalk. Virksomheden ønsker i fremtiden at blive den foretrukne leverandør af sten og mineraler til markedet, hvor mineralet kvarts er det gennemgående element i deres produkter. Stonewalk vil blive ved med at give kunderne mulighed for køb af sten og mineraler, som er blevet anvendt i deres store sortiment at deres naturlige kvalitetsprodukter.

Kontaktoplysninger:
Stonewalk as
Lervejdal 14D
8740 Brædstrup

Mail: info@stonewalk.dk
Tlf.: +45 7566 2400

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.