STB BYG

Beskrivelse:
STB BYG startede som traditionel tømrervirksomhed i 1956, men har over årene udviklet sig til en omfattende byggevirksomhed der beskæftiger sig med fag-, hoved-, og totalentrepriser. STB BYG beskæftiger sig endvidere med både private og offentlige bygherrer i hele landet. Selvom STB BYG er blevet en omfattende virksomhed i byggebranchen, har de beholdt en egenproduktion med murer- og tømrerforretning.

I skrivende stund beskæftiger STB BYG i alt 120 medarbejdere, hvor de 80 er uddannet håndværkere. STB BYG er endvidere 2 år i træk blevet certificeret som en god arbejdsplads.

STB BYG har gennem hårdt arbejde fra lille tømrervirksomhed, udviklet sig til en ‘up to date’ entreprenørvirksomhed, med en målrettet ledelse og en kompetence fyldt arbejdsstyrke. Jens Winther og Jan olesen er ikke blot ejere, men varetager samtidig den daglige ledelse. Ledelsens erfaring i branchen er altafgørende for de gode beslutninger der træffes hver dag.

STB BYG har et stort fokus på social ansvarlighed, men overholder også alle lovpligtige krav i branchen. Til dette har de deres eget kvalitetssikringssystem, der skal hjælpe med at dokumentere at alle opgaver er i overensstemmelse med kvalitetskrav og ikke mindst loven på på området.

For at sikre dette bliver STB BYGs medarbejdere opdateret på lovgivning hvis der forekommer ændringer på denne.

Kontaktoplysninger:
STB BYG A/S
Gammelmarksvej 23
7100 Vejle

jo@stbbyg.dk
Tlf: 75 87 25 44

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER