SOPREMA

Beskrivelse:

SOPREMA er blandt de førende leverandører af vandtætning og isolering verden. Virksomheden har gennemlevet en rebranding fra navnet Apurit til SOPREMA efter deres moderselskab. Denne rebranding til SOPREMA trådte i kraft d. 20. januar 2020. Oprindeligt er virksomheden stiftet i 2003, af Ole, Gert og Jørgen, som tilsammen har over 75 års erfaring i byggebranchen.

SOPREMA er beliggende i Hedensted, hvor virksomheden har omkring 20 ansatte. Danske tagdækkere og arkitekter kender SOPREMA for deres kvalitetsprodukter. SOPREMA har dere styrke i den kundeorienterede service, som de yder sammen med stor teknisk viden. Udover tagmaterialer fokusere SOPREMA også på opklodsning til terrasser. Herudover tilbyder SOPREMA innovative produkter til flise- og træbelægning.

SOPREMA brænder for at det skal være så simpel som muligt for deres kunder. Her er der tale om hele processen, fordi du vælger SOPREMA og deres fagmænd til rådgivning. Ud fra dine tegninger har du mulighed for at få et tilbud, som er individuelt for dit projekt. Har du brug for opmåling eller lignende er det også noget som er muligt for deres kunder. Det vigtigste for SOPREMA er at kunderne oplever stor fleksibilitet, og at deres ønsker og behop bliver opfyldt.

Kontaktoplysninger:
SOPREMA A/S
Vejlevej 21
8722 Hedensted

Mail: info@soprema.dk
Tlf.: +45 5614 4020

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER