Schneider Electric

Beskrivelse:
Hos Schneider Electric mener vi at energi og digitale værktøjer og adgangen til dette er en grundlæggende menneskerettighed. Med fokus på effektivitet og bæredygtighed leverer vi energi- og automatiserede digitale løsninger. Vi samler og kombinerer ledende energiteknologier, realtidsautomation, software og services til integrerede løsninger til huse, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrien.

Vores meningsfulde formål og værdier understøttes ved at frigøre de uendelige muligheder for et globalt og innovativt samfund.

Indenfor følgende områder opererer Schneider Electric: Industri, energi, infrastruktur, datacentre, erhvervsbyggerier og boliger.

Indenfor energioptimering har Schneider Electric et at markedets bredeste udbud. Energiens gøres sikker, pålidelig og effektiv fra kraftværk til stikkontakt.

Schneider Electric Industri indeholder løsninger inden for automation og robotsystemer til industrielle applikationer. Herunder til intelligent software til drift og overvågning af både maskiner og processer.

Løsningerne henvender sig til maskinbyggere, industrielle slutkunder og systemintegrator.

Schneider Electric benytter cirkulære økonomiske principper lige fra energistyring til forskning/udvikling og programmer for genanvendelse efter endt levetid. Vi sporer også vores industrielle aktiviteter eksternt, for at sikre at vi er på rette vej.

Alle kunder hjælpes med at designe en strategi for at opretholde gode resultater over tid, gennem langsigtede partnerskaber. Dette gælder fra regionale virksomheder til verdens største virksomheder.

Desuden tilbyder Schneider Electric et bredt udvalg af kurser og uddannelse, som kan styrke dine kompetencer inden for dit ekspertiseområde.

Kontaktoplysninger:
Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup

Mail:
Tlf.: +45 88 30 20 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER