Scan Office

Beskrivelse:
Scan Office er en landsdækkende leverandør af kontormøbler og indretningsløsninger. Scan Office er en danskejet virksomhed, som ligeledes drives i Danmark. Scan Office har hovedkontor i Herlev, hvor ledelse, konsulenter, tegnestue og showroom er under samme tag. Ligeledes har Scan Office showrooms i Horsens, Aalborg, Esbjerg, Herning og Fredericia.

Scan Office har selv arbejdet med både B2G og B2B salg gennem adskillige år, som den foretrukne leverandør af kontormøbler. Samlet set har Scan Office otte kompetencecentre, samt over 35 sælgere fordelt over hele landet. Sælgerne har til formål at være tætte med de lokale virksomheder og skabe lokalt kendskab til Scan Office. Med logistik placeret på øst og vest for Storebælt kan Scan Offices kunder altid få leveret deres produkter indenfor kort tid i hele landet.

Udover kontormøbler, så har Scan Office også konkurrencedygtige priser på boligtilbehør. Her har Scan Office et bredt sortiment, hvor de også gør sig i meget mere end de populære klassikere. Scan Office ser også ud over de skandinaviske møbeltraditioner, og kan imødekomme deres kunder med kontormøbler i alle prislejer til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Scan Office går hverken på kompromis med kvalitet eller lovgivning, men har derimod kun til hensigt at levere møbler af høj standard.

Scan Office passer på natur og miljø for at samfundsudviklingen kan ske på et grundlag der er bæredygtigt. Derfor arbejder Scan Office hele tiden med at formindske deres forurening af luft, vand og jord, samt anvendelsen af råstoffer som ikke kan genanvendelse. Scan Office sikrer dermed også at alle deres leverandører har egne kvalitets- og miljøstyringssystemer, så stor en del som muligt er certificeret under ISO 9001 og/eller 9014.

Kontaktoplysninger:
Scan Office A/S
Ellekær 12
2730 Herlev

Mail: info@scanoffice.dk
Tlf.: +45 70 24 70 24

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER