Sanistål

Beskrivelse:
Sanistål er en dansk grossist og servicevirksomhed, som henvender sig til industrien og byggeriet. Virksomheden er etableret tilbage i 1926, hvor den gennem årene har medvirket i flere fusioner med andre virksomheder. I dag har Sanistål hovedsæde i Aalborg, og beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere i hele organisationen. Organisationen dækker også over datterselskaber i lande som Letland, Polen og Litauen.

Sanistål forøgere at være en innovativ partner til industrien og byggeri, hvilket de gør gennem deres kompetencer, erfaring og digitale koncepter, der alle medfører stor værdi for deres kunder. Kunderne er fundamentet for alt i Sanistål, som hele tiden stræber efter det bedre. Dette gør de eksempelvis gennem deres komplette produktsortiment og høje kvalitet, som er med til at sikre deres kunders succes.

Sanistål tager i deres aktiviteter ansvar på både sociale og miljømæssigt plan. Derfor er medarbejderforhold og respekt for menneskerettigheder i højsædet. Samtidigt har Sanistål øjne for miljø og klima, hvortil de løbende igangsætter initiativer der reducere virksomhedens påvirkning. CSR planen hos Sanistål er også klart defineret med tre kategorier, hvor der er fokus på hvad virksomheden direkte kan agere og påvirke. Sanistål overordnede 3 kategorier i deres CSR strategi er miljø og klima, medarbejdere og leverandører.

Virksomheden kan kontaktes på nedenstående kontaktoplysninger.

Kontaktoplysninger:
Sanistål A/S
Håndværkervej 14
9000 Aalborg

Mail: sanistaal@sanistaal.dk
Tlf.: +45 96 30 60 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER