Riwal Danmark

Beskrivelse:
Riwal Danmark er den største liftspecialist i Danmark, og blev grundlagt i 2001. I dag er Riwal Danmark en del af den Hollandske Riwal Group, som styrer datterselslkaber i 16 lande og en flåde af lifte på mere end 19.000 maskiner.

Riwal Danmark har deres hovedkontor i Odense, samt afdelinger i Aalborg, Aarhus og Glostrup. Samlet set beskæftiger Riwal Danmark 150 medarbejdere, som fordeler sig på de fire lokationer i landet. Riwal Danmark har en klar strategi, som går ud på at levere gode kundeoplevelser med deres engagerede ansatte og professionelle flåde af maskiner. Riwal Danmark gør alt hvad de kan for at deres kunder vil opleve at opgaverne løses effektivt og hurtigt. Riwal Danmark har en udlejningsflåde der byder på de største og nyeste lifte og teleskoplæssere fra anerkendte mærker. Skulle der trods kvaliteten af flåden være en maskine som ikke fungere, så har Riwal Danmark et landsdækkende netværk at mekanikere som hurtigt løser udfordringerne. Som kunde hos Riwal Danmark kan man også trygt stole på præcis og korrekt levering af maskinerne, da de har egne lastbiler til disse opgaver.

Riwal Danmark har kundernes sikkerhed i højsædet og tilbyder derfor den bedst mulighed sikkerhed ved alle udlejninger. Hvis Riwal Danmark ser nogle muligheder hvor de kan forbedre sikkerheden, så udbedrer de det med det samme. Og så vidt muligt er Riwal Danmark også proaktive for at skabe det sikreste miljø for både personale og kunder. Dertil er Riwal Danmark DRA certificeret, hvilket er en kvalitetsordning under Dansk Byggeri, der beviser at de har stor fokus på sikkerhed og kvalitet.

Kontaktoplysninger:
Riwal Danmark A/S
P. L. Brandts Allé 1
5220 Odense

Mail: lift_dk@riwal.com
Tlf.: +45 70 10 00 97