Refurb

Beskrivelse:
Refurb er en virksomhed, som genbruger brugt IT fra virksomheder. Refurb opkøber brugt udstyr, hvorefter de renoverer, engører eller opgradere enhederne, således de kan sælges på samme vilkår som nye produkter. Refurb ligger stort fokus på at deres forretning både er gavnligt for miljø, såvel som virksomheders økonomi. Denne cirkulære økonomi er hele visionen bag Refurb, som mener at de med et kvalitetsprodukt, som er tilsvarende et nyt, kan gøre en både stor økonomisk og miljømæssig forskel.

Virksomheden Refurb er med til at skåne miljøet for mange tons unødvendigt CO2 udslip, ved at facilitere genbrug af IT. Refurb er også en af de få europæiske virksomheder, som har licens til at håndtere Windows installationer på vegne af Microsoft.

Refurbs mål er at være frontløber for cirkulær økonomi i IT branchen, hvor de vil skabe en bæredygtig forretning der udelukkende er baseret på genbrug. Det er derfor vigtigt for Refurb at være konkurrencedygtig på salg af brugt IT og forbrugerelektronik til private, såvel som erhverv og offentlige. Hermed kan Refurb også nedbringe det samlede behov for produktion af ny forbruger elektronik, da produkternes levetid forlænges når de genbruges efter endt brugt ved første køber.

Virksomheden Refurb blev etableret tilbage i 2008, og er i dag blandt de førende virksomheder i Skandinavien. Refurb har deres hovedsæde i Hornslet lidt nord for Aarhus, hvor de beskæftiger mere end 45 ansatte. Den nuværende kapacitet gør Refurb i stand til at håndtere 70.000 enheder om året, hvilket har en stor og positiv indflydelse på miljøet.

Kontaktoplysninger:
Refurb A/S
Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
www.refurb.dk

Mail: info@refurb.dk
Tlf.: +45 70 20 36 47