Q-Construction

Beskrivelse:
Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der har fokus på at leverer en en tryg og god oplevelse af byggeri.

Q-Construction bygger som hoved- eller totalentreprenør for professionelle bygherrer i både den private, almene og offentlige sektor. Siden 2006 har virksomheden gjort netop dette og derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter helt fra idé til indflytningsklart byggeri.
Visionen er, at med afsæt i glade. dedikerede og kompetente medarbejdere vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark. Derudover er målet altid at være kundefokuseret, ansvarsfulde, positive og udviklende.

Missionen er derfor dagligt at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Med en tidlig involvering, sparring samt en forventningsafstemning i en god dialog er essentielt for en god oplevelse af byggeri. Derfor er det vigtig med fokus og energi i de første faser af byggeriet, fra de første udviklingstanker fra bygherres, til det sidste projekterede punktum.
Kombinationen på alle Q-Constructions byggepladser, består af erfarne hænder og unge talenter, der sammen bygger videre på den gode oplevelse. Ansvaret løftes og trygt føres det planlagte byggeprojekt ud i livet. Dette er indenfor aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Q-Construction har bevæget sig på en spændende vækstrejse, hvor teamet er styrket med flere dedikerede medarbejdere. Samlet set er der altså samlet en stor mængde erfaring og anciennitet i branchen. Alle kompetencer og erfaringer kommer i spil og der arbejdes ud fra devisen om, at ikke to byggerier er ens.

Kontaktoplysninger:
Q-Construction
Rosenkrantzgade 12 D,
8000 Aarhus C

Mail: info@q-c.dk
Tlf.: +45 70 70 71 17

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER