PN Beslag

Beskrivelse:
PN er forkortelsen for virksomheden A/S Peder Nielsen Beslagfabrik, som udvikler, producere og markedsfører beslag til en bred vifte af anvendelsesmuligheder. PN er en virksomhed med over 140 års erfaring og med et produktsortiment med bygningsbeslag, vindues- og dørbeslag, indretningsbeslag og dekorative beslag.

PN har en stort forhandlernet med markedsledende byggemarkeder til at forhandle deres i produkter i Norden. Udover PNs egenproducerede produkter, har de også et totalsortiment af komplimentære produkter. Disse produkter sources fra fjernøsten og er eksempelvis kæder, wirer, reb, møbelhjul m.v. PN producere selv hængsler, portbeslag, sikringbeslag, lukkebeslag, samlebeslag, hyldeknægte og bordbæringer.

PN lagerfører udoverderes egenproducerede dele også et stort sortiment fra Master Lock, som er hængelåse, nøglebokse, sikkerhedsbokse og værdibokse. Og har PN ikke det produkt kunden søger i deres lagersortiment tilbyder de at medvirke til at udvikle og producere produkter, som dermed er et kundetilpassede beslag. Der er her tale om et projekt helt fra idé til færdigt produkt, som PN hjælper kunden igennem med stor erfaring og passion for at finde den bedste løsning. PN kan stå for både udvikling, fremstilling og værktøjer i den forbindelse, test af produkt og overfladebehandlinger. Overfladebehandlinger kan være elektroforzinkning, varmforzinkning eller pulverlakering.

Kontaktoplysninger:
A/S Peder Nielsen Beslagfabrik
Nørregade 25
9700 Brønderslev

Mail: info@pn.dk
Tlf.: +45 96 45 56 56

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER