Plus

Beskrivelse:
Plus er en dansk virksomhed, som er specialiseret i unikke design inden for indretning af have og udemiljø. Plus håndtere blandt andet projekter der omfatter alt fra haver, terrasser, altaner og baggårde. Den danske virksomhed Plus har rødder helt tilbage til 1. verdenskrig, hvor J. Bjørnsen Petersen og Holder Eich etablerede virksomheden. Virksomheden var derefter drevet og ejet af familien frem til slutnignen af 1990, hvor familien blandt andet fandt deres egen niche i fremstilling af snehegn i træ, som var let tilgængeligt fra skove i Danmark.

Plus har stort fokus på bæredygtighed, hvilket har betydet at virksomheden tidligere flyttede tættere på de jyske skove og plantager i Vejen, for at mindske unødvendig transport ag deres råmateriale. Den dag i dag sourcer Plus deres produkter til der hvor materialerne og arbejdskraften er. En del af materialerne som Plus anvender til deres produkter kommer fra skandinaviske skove, hvor der genplantes og dyrkes efter de høje miljøstandarder vi har i dag.

Gennem årene har Plus produceret hegn til både private, til det offentlige og til landbruget. Og i dag har Plus valgt at fokusere på at levere rammerne til udelivet, som er blevet et frirum for mange mennesker. Plus har desuden en FSC certificering, som understøtter virksomhedens fokus på bæredygtighed. Det giver Plus rettigheder til at anvende “on-product” og off-product” mærkning, som er mærkning på henholdsvis produkter og trykte kataloger.

Kontaktoplysninger:
PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen

Mail: plus@plus.dk
Tlf.: +45 79 96 33 33

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER