Papiruld Danmark

Beskrivelse:
Papiruld Danmark er producent og leverandør af papirisoleringsmaterialer, og har været det gennem næsten 30 år. Papiruld Danmark hjælper med at reducere varmeregningen, da de klar ikke er der vores penge er givet bedst ud. Netop papiruld, som Papiruld Danmark er leverandør af, kan med god samvittighed anvendes, da det svare på CO2 udledningen.

Papiruld Danmark ser sig selv som en seriøs leverandør af moderne isoleringsmaterialer i papiruld. Gennem de sidste 30 år har de opbygget en stor viden og erfaring indenfor isolering, der gør dem i stand til at udvikle konkurrencedygtige produkter. Og Papiruld Danmark arbejder hele tiden på at kunne udvikle og dertil dokumentere deres produkters egenskaber, således du som forbruger kan være sikker i dit valg. Papiruld Danmark har deres hovedsæde i Hillerød, hvor både kontor og produktion er placeret.

Papiruld Danmark er stolt af at være den eneste producent af papiruld i Danmark. Dertil har de med dansk produktion også en bedre mulighed for at være i helt tæt dialog med deres marked, og tilpasse sig den udvikling de ser. Papiruld Danmark udvikler aktivt på deres produkter, hvilket har ført til nye produkter af papiruld som tidligere ikke eksisterede. Her kan refereres til et produkt inden for hulmursisolering og produkt til gør-det-selv folk.

Kontaktoplysninger:
Papiruld Danmark A/S
Brødeskovvej 40
3400 Hillerød

Mail: info@papiruld.dk
Tlf.: +45 48 14 11 88

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER