Outline Vinduer

Beskrivelse:
Outline Vinduer er blandt de førende producenter af vinduer og døre i Danmark, som er energioptimerede. Outline Vinduer fremstiller deres døre og vinduer i træ og træ kombineret med aluminium, til alle slags boliger. Outline Vinduer har mere end 30 års erfaring, som gør at deres produkter er baseret på kvalitetshåndværk. Vinduer og døre fra Outline Vinduer er designet og fremstillet i Farsø.

Med helt ned til fire dages levering er Outline Vinduer nogle af markedets hurtigste målt på leveringstid. Herudover tilbyder Outline Vinduer også en garanti på 5 år ud over VinduesIndustriens generelle garantibetingelser. Det vil sige at der er 10 års garanti på følgende af Outline Vinduers produktserier: Træ, Træ/Alu, Træ/Alu Energy og Træ/Alu Daylight. Træet som Outline Vinduer anvender kommer fra bæredytige FSC-vertificerede skove. Skovene er primært i Norden, hvor de levere nogle af verdens bedste fyrretræer.
Vinduer og døre fra Outline Vinduer forhandles også gennem byggemarkeder over hele landet, hvor både private og professionelle kan købe deres produkter.

Outline Vinduer har en historie der rækker tilbage til 1989, hvor de blev grundlagt. Og siden 2005 har Outline Vinduer været en del af Inwido, som er en børsnoterede vindueskoncern. Outline Vinduer beskæftiger i dag omkring 250 medarbejdere.

Kontaktoplysninger:
Outline Vinduer A/S
Fabriksvej 4
9640 Farsø

Mail: tilbud@outline.dk
Tlf.: +45 97 21 60 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER