M.J. Eriksson

Beskrivelse:
M.J. Eriksson er en af de førende virksomheder i entreprenørbranchen. M. J. Eriksson hjælper Danmark med at udbygge og udvikle sig igennem anlægsopgaver, der blandt andet omhandler arbejdsopgaver inden for infrastruktur, forsyning, miljø, energi, kloakering og meget mere.

Med sin grundlæggelse i 1945 har M. J. Eriksson mange år på bagen. Organisationen startede sine spæde år i Brøndby Strand, men befinder sig i dag i hele landet. M. J. Eriksson beskæftiger i skrivende stund over 600 medarbejdere, og udfører endvidere både store og små anlægsopgaver for det offentlige og private marked. M. J. Eriksson er i vækst og har siden 2015 haft årlig omsætning på over 2 mia. kr.

M.J. Eriksson adskiller sig fra fra sine konkurrenter ved at have total kontrol over hvert projekt, uanset størrelse. Et hold af specialister hjælper med at sikre en stram styring på tiden, økonomien og kvaliteten. For at øge kundetilfredsheden og kvaliteten, er der altid en skarp dialog med bygherrer og rådgivere, om den konkrete udførelse af opgaven.

M.J. Eriksson fokusere på en effektiv koordinering af alle opgaver, små som store. Effektiviteten opnås blandt andet gennem gode medarbejderrelationer, og at kende de menneskelige ressourcer i virksomheden, helt ind til benet.

Kontaktoplysninger:
M. J. Eriksson
Gl. Køge Landevej 773
2660, Brøndby Strand

mje@mje.dk
tlf: 43 73 04 21

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER