Midtjysk Albyg

Beskrivelse:
Midtjysk Albyg er et vestjysk byggefirma, med domicil i Aulum. Og selvom de har til huse i Vestjylland så bygger Midtjysk Albyg hele Danmark. Midtjysk Albyg kan håndtere alt fra lagerbygninger, domiciler og produktionshaller til drømmehuset. De er sparringspartner på hele forløbet fra start til slut, og giver den nødvendige vejledning og rådgivning undervejs.

Midtjysk Albyg har rødder tilbage til 1978, hvor det siden dengang er blevet til 1.500 byggeprojekter. Det bekræfter deres store erhvering indenfor erhvervsbyggeri. Midtjysk Albyg rådgiver også omkring indretning, byggetilladelse, tegning af byggeri og selve udførelsen. Selv har Midtjysk Albyg en fast og stabil stab af håndværkere, samt kvalitetsbevidste underentreprenører.

Midtjysk Albyg mestre byggeopgaver af enhver størrelser og er altid villig til at give et uforpligtende tilbud på et projekt. Midtjysk Albyg er totalleverandør til erhvervsbyggeri og industribyggerier. Disse projekter omfatter nye produktionslokaler, lager eller halbyggerier, værksteder, bilhuse og andre showrooms, samt domiciler. Midtjysk Albyg tager sig også af parcelhuse og andre private byggerier, hvor der udføres individuelle projekter som totalentrepriser. Hos Midtjysk Albyg er det kun fantasien der sætter grænser. Selv er de klar over hvor stor en investering et erhvervsbyggeri er, hvilket gør det endnu mere vigtigt at byggeprocessen går gnidningsfrit. Og hos Midtjysk Albyg vil du som kunde altid opleve at føle dig i centrum og lyttet til.

Kontaktoplysninger:
Midtjysk Albyg A/S
Industrivej 20
7490 Aulum

Mail: info@midtjyskalbyg.dk
Tlf.: +45 97 47 36 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER