Laufen

Beskrivelse:
Præcision, kvalitet, design og bæredygtighed har i mere end 125 år kendeteget det schweiziske brand Laufen. Dette er inden for alle aspekter af baderumsløsninger.

Laufen har i Danmark et showroom placeret i Køge. Her er det muligt at komme og finde inspiration drømmebadeværelset gennem Laufens mange designserier. Her kan nævnes Kompas, PRO, Kartell by Laufen, Cleanet Riva, Base, Val og mange flere. Det betyder at alle kunder af enhver smag kan finde hvad de ønsker pga. det store udvalg.

Laufen leverer produkter over hele verden og til mange forskellige slags bygninger og byggerier. Det er bl.a. kunder som boligkomplekser, offentlige institutioner, hoteller, sundheds- og plejeinstitutioner og meget mere.

Hos Laufen har vi et kompetent personale med stor viden og erfaring, som altid er klar til at vejlede kunderne til at finde det rette nye badeværelse.

Laufen har eget udviklings- og produktionsteam, der i tæt samarbejde konstant forsøger at skabe den optimale kombination af design og kvalitet. Fabrikkerne er placeret i Centraleuropa og der er her sket en konstant udvikling af det håndværk som driver Laufen. Det kræver stor viden og evner, at arbejde visionært med keramik.

Derudover har Laufen et stort fokus på bæredygtighed og fremstiller derfor produkter, der gør det muligt at spare på vores dyrebare vandressourcer. Laufen viser sit engagement i at bevare naturens ressourcer.

Kontaktoplysninger:
LAUFEN NORDIC A/S
Tømrervej 2
4600 Køge

Mail: info@dk.laufen.com
Tlf.: +45 56 28 72 87

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER