Kingspan Insulation Denmark
Kingspan er verdens førende globale producent inden for højeffektive isoleringsløsninger. Kingspan blev grundlagt i 1965 i Irland, og i dag er vi mere end 15.00 ansatte på verdensplan og er tilstede i mere end 70 forskellige lande. Vi har fabrikker over hele verden, og i december 2019 lancerede Kingspan en vigtig 10-årige global bæredygtighedsstrategi ,som skal være med til nedbringe verdens samlede CO2 udledning med 45% frem til 2030. Et mål som blev fastsat på Parisaftalen og som skal bidrage til at nå FN’s bæredygtige udviklingsmål.
 
Kingspan Insulation er specialister i højeffektive isoleringsløsninger.  Vi tilbyder nogle af markedets førende isoleringsprodukter med meget lav lambda-værdi og gode brandegenskaber. Med Kingspans højeffektive isoleringsløsninger er det muligt at bygge tyndere væg-, tag- og gulvkonstruktioner, og dermed opnå mere plads samt en bedre isolerngevne end traditionelle isoleringsløsninger på markedet. Vi tilbyder isoleringsløsninger til en række forskellige formål, så som:
  • Vægisolering
  • Tagisolering
  • Gulvisolering
  • Isolering til passivhus
 
Kontaktoplysninger
Vi ønsker at bidrage til fremtidens byggeri med vores højeffektive og bæredygtige isoleringsprodukter samt kvalificeret rådgiving og teknisk support. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring nogle af vores produkter.
 
Kingspan Insulation
Langbjergvænget 14
4000 Roskilde
 
Tlf.: 44 95 55 59
 
 

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER