Keflico

Beskrivelse:
Keflico er en virksomhed med speciale i produkter og løsninger i træ, hvor de servicere og rådgive professionelle aktører i branchen. Keflico blev etableret i 1953, hvor de lige siden har været passioneret omkring deres rådgivning. Hos Keflico er der kompetente fagfolk i hårdtræ, modificeret træ, krydsfinérm, træfiberplader og mange andre træbaserede materialer.

Keflico levere flere gange om ugen til deres kunder i hele landet og har daglig distribution til byggemarkeder. Keflico levere også specialløsninger gennem tømmerhandlere og målretter deres produkter til den forbrugende industri af træ og træplader. Keflico arbejder på at fremme anvendelsen af træ, da det er et ansvarligt og bæredygtigt materiale. Særligt er sortimenterne af FSC® og PEFCTM certificerede produkter fra Keflico brede, således at der er den rigtige løsning til deres kunders behov.

Keflico har en målsætning om at fremme bruge af træ på en bæredygtig og ansvarlig måde, hvor de fortsat kan levere samme service med kunden i centrum. Keflico vil fortsætte med at gøre brug af deres tætte samarbejder med deres kunder. Ligeledes bestræber Keflico sig på at skabe værdi med deres bæredygtige resultater og langsigtede løsninger. Sammen med samarbejdspartnere, leverandører og kunder vil Keflico sætte nye standarder inden for brug af træ. Dertil udvide deres viden og services til samfundets udvikling.

Kontaktoplysninger:
Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring

Mail: info@keflico.com
Tlf.: +45 98 13 35 44

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.