JJW Arkitekter

Beskrivelse:

JJW ARKITEKTER er en del af Byggepartnerskabet &os, der for KAB løser en stor og blandet portefølje af boligprojekter. Der er i partnerskabet ca 40 dedikerede arkitekter, konstruktører, ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører m.fl., der fra projektkontor på Havneholmen arbejder sammen med netop KAB, om at skabe et tæt samarbejde uden silotænkning.

Kompetenceområderne i JJW ARKITEKTER er delt i tre afdelinger og to fagområder JJW ARKITEKTER har fokus på brugerne og få skabt velfungerende rammer med mennesket i centrum, uanset om vi laver boliger, skoler, kulturinstitutioner, plejecentre, erhverv eller sundhedsbyggeri.

Til hvert kompetence- og fagområde knytter der sig en helt særlig viden, som er opnået gennem mange års arbejdet. Ved at samle vores viden i afdelingerne med fagområderne, skabes der rum til at videreudvikling og udfordring. Der er derfor plads til både at diskutere, eksperimentere og udvikle.

JJW ARKITEKTER har projekter indenfor byggeri af alle størrelser. Det kan være sig private boliger, almene boliger, plejecentre, udearealer mm. Alt sammen noget som går under by og bolig.

Et andet felt er erhverv og sundhed, som bl.a. indebærer kontorbyggeri, sundhedsbyggeri og laboratorier.

Derudover er et andet område læring og kultur, hvor opgaverne bl.a. består af daginsptitutioner, skoler, gymnasier, universiteter mm.

Foruden ovenstående (og meget andet) er rådgivning et stor område også. Her arbejder JJW ARKITEKTER bl.a. med screening, helhedsplaner, brugerprocesser og meget mere.

Kontaktoplysninger:
JJW ARKITEKTER
Finsensvej 78
2000 Frederiksberg

Mail: arkitekter@jjw.dk
Tlf.: +45 33 24 09 09

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER