Instrulog

Beskrivelse:
Instrulog er en virksomhed med speciale i elektroniske hjælpemidler til blinde og svagsynede. Instrulog er leverandør af mange af de mest benyttede hjælpemidler til synshandicappede og har stor erfaring, samt viden på området.

Instrulog har både software og hardware, som gør synshandicappede i stand til at leve mere selvstændigt i deres hverdag. I blandt produkter fra Instrulog er forstørrelsesenheder, der forstørrer objekter, tekst og tilpasning af kontraster. Derudover tilbydes læseenheder, som gør svagsynede i stand til at læse tekst uden anstrengelser. Instrulog forhandler også lydbagsafspillere, software og mobiltelefoner, således kontakten med familie, kolleger, venner og vigtige personer kan holdes. Det er blot et udvalg af de mange produkter som Instrulog tilbyder, og som mange synshandicappede dagligt bruger for et mere selvstændigt liv.

Instrulog er den danske forhandler af det særlige OrCam læsekamera, og den største leverandæør af DAISY Lydbogsafspillere. Virksomheden Instrulog har eksisteret i over 40 år, hvor de målrettet har arbejdet med hjælpeudstyr til synshandicappede.

Et område hvor Instrulog fortsat vil have en stor indflydelse og hjælpe så mange de overhovedet kan komme til. På den måde er Instrulog med til at gøre livet mere selvstændigt for de blinde og svagsynede i samfundet, som dertil også får en mere normal hverdag. Et formål som virksomheden stol kæmper for, og det vil de blive ved med.

Kontaktoplysninger:
Instrulog A/S
Bjerringbrovej 116
2610 Rødovre

Mail: hej@instrulog.dk
Tlf.: +45 44 97 94 77

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER