Ib Andresen Industri

Beskrivelse:
I mere end 50 år, har Ib Andresen Industri serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger. Missionen har altid været at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet.
Det mest udbredte metal på kloden er stål og stål har været med til at forme det moderne samfund, vi kender. Det skaber infrastrukturen, der forbinder vores byer og det er en del af de bygninger, som vi lever i.
Stål skal anvendes til at designe holdbare løsninger til i dag og i morgen. Samtidig skal virksomheder navigere i en verden, hvor livscyklussen for deres produkter er markant kortere og kompleksiteten markant større. Derfor bliver det mere og mere komplekst at designe, producere og samle alle produkters dele.

Virksomheder har derfor brug for en partner med de rigtige færdigheder og ekspertise, som kan støtte dem bedst muligt.

Ib Andresen Industri er som leverandør af stålbaserede løsninger, med til at hjælpe virksomheder med at gå fra idé til industriel virkelighed. Vi ved derfor hvor meget af en løsnings præstation, som allerede i designfasen bliver afgjort. De bedste idéer er nemlig dem, der holder.

Hos Ib Andresen Industri har vi derfor øje for detaljen og et skarpt blik for den større sammenhæng, som kundens produkt indgår i. Vi designer, bearbejder og formgiver stål og leverer selvfølgelig det endelige produkt.

Vores kunder vil altid opleve vores ekspertise og stærke kommunikations og koordinationsevner. Dette er uanset om de har brug for hjælp under hele processen, eller evt. kun dele af den.

Kontaktoplysninger:
Ib Andresen Industri
Industrivej 12-20
5550 Langeskov

+45 63 38 22 22
IAI@IAI.DK

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER