GSV Materieludlejning

Beskrivelse:
GSV Materieludlejning er blandt de førende materieludlejere i Danmark. GSV står for at udlej materiel til bygge- og anlægnsbranchen. Og uanset om der er tale om mindre håndværktøj eller store maskiner, så har GSV en løsning til deres kunder.

GSV har 21 afdelinger og fire on-site afdelinger i hele landet, som gør at deres kunder altid kan komme i kontakt med dem. GSV har afdelinger med specialister, som sikre at den rette løsning bliver valgt til den givne opgave eller problemstilling. GSV er drevet af at finde den optimale løsning til deres kunder, samt deres personlige service til branchens virksomheder. Og denne udvikling stopper aldrig da GSV vil være de bedste indenfor deres fag. GSV har med tiden digitaliseret deres processer, så kunderne altid har adgang til de rette oplysninger. Hos GSV er kunden nemlig altid omdrejningspunktet, og der samtidig dem som skal nyde godt af deres udvikling.

GSV fremstår i samarbejder som en innovativ partner, der gerne vil tage ansvar for fremtiden i Danmark. Byggebranchen påvirker miljøet, og derfor tager de et medansvar i at finde mere miljøvenlige løsninger. Selv har GSV investeret i en portefølje af hybrid og eldrevne maskiner. Og denne miljøvenlige del af deres maskinpark er en som de fortsat vil udvide til gavn for miljøet og deres kunder. Sikkerheden er i højsædet hos GSV, der er DRA certificeret, som står for at de er en del af Danish Rental Association. Derudover er GSV medlem af Maskinkontrolordningen, Liftkontrolordningen og Dansk Byggeri.

Kontaktoplysninger:
GSV Materieludlejning A/S
Baldersbuen 5
2640 Hedehusene

Mail: info@gsv.dk
Tlf.: +45 70 12 13 15

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER