Gråkjær

Beskrivelse:
Gråkjær er en totalentreprenør der står bag nøglefærdige og individuelle erhvervs- og landbrugsbyggerier. Gråkjær startede blev allerede stiftet tilbage i 1973, hvor John Gråkjær som tømrermester fuldførte sit første nøglefærdige landbrugsbyggeri. Virksomheden var nu skabt.

Det store erfaringsgrundlag bærer mange fordele med sig. Gråkjær opererer på flere områder og med mere end 100 eksperter der har hver deres område, er du sikret et alsidigt kompetence net. Dette er netop din garanti for dit kommende byggeri lever op til lovkrav og dine etiske standarder.

Selvom Gråkjær kontinuerligt udvikler sine arbejdsmetoder til det bedre, kan virksomheden godt lide de gamle dyder. Blandt det nyeste teknologi, bliver der alligevel holdt fast i de gamle værdier der inderst inde er virksomhedens eksistensgrundlag. Når Gråkjær udfører en opgave, er det med tanke på troværdighed, udvikling, orden og ordholdenhed. Disse fungerer altså som fundamentale grundpiller i dagligdagens mange forskellige opgaver.

Gråkjær har vækstet i efterhånden en del år. Dette forekommer blandt andet fordi virksomheden har opkøbt op til flere lovende projekter, som efterfølgende har været en succes. Gråkjær har formået at øge sine kompetencer på alle forretningsområder, hvilket også er en vigtig årsag til deres vækst.

Gråkjær vokser stadig på markedet, hvilket også i sidste ende giver mange tilfredse kunder.

Kontaktoplysninger:
Gråkjær
Fabersvej 15
7500 Holstebro
gaakjaer@graakjaer.dk
tlf: 96 13 55 55

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER