Gibotech

Beskrivelse:
Hos Gibotech tilbydes der innovative løsninger til din virksomhed. Disse fremtidssikrede løsninger omfatter oftests en automatisering af produktionsanlæg eller robotter. Gibotech hjælper en bred vifte af virksomheder, og opererer allerede i mange brancher. Blandt andet har de allerede produktion, sundhedsvæsen, hospital og industri i bogen. Alle løsninger bliver kundetilpasset så de passer 100% til din virksomhed og jeres behov. Gibotech ønsker at skabe værdi for dig, ved at effektivisere jeres kerneaktiviteter.

Gibotech har til mål at gøre automatisering og brug af robotter til en standard i det fleste brancher. Dette vil gavne det danske erhvervsliv og øge muligheden for merproduktion.

Gibotech har med sin stiftelsen i 1984 efterhånden nogle år på bagen, hvor de nu har mere end 110 ansatte i organisationen. I 1998 startede indgik Gibotech, på deres nu primære forretningsområde, nemlig automatisering og brug af robotter. i 2010 indgik virksomheden på markedet for hospitaler og sundhedsvæsen, som Gibotech den dag i dag stadig befinder sig på. De sidste store omvæltning kom i 2017 hvor virksomheden indviede 1. salen i deres allerede eksisterende hovedkontor.

På baggrund af Gibotechs erfaring bestræber de sig også på hele tiden at være kompetente og konkurrencedygtige på deres forskellige forretningsområder. Dette sikrer også tilfredse kunder.

kontaktoplysninger:
Gibotech A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ

gibotech@gibotech.dk
Tlf: 32 70 45 19

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER