Gemina Termix

Gemina Termix er markedsledende på det danske marked inden for fjernvarmeanlæg og har en betydelig eksport til mere end 20 lande. Vi har fuld fokus på innovation, og det er vores helt klare målsætning at skabe kvalitetsprodukter med høj nytteværdi og god funktionalitet i vores produktion i Sunds ved Herning. Via konstant produktudvikling sørger vi for, at vi hele tiden er i stand til at matche nye krav fra markedet.

Vores danskproducerede produktprogram spænder fra fjernvarmeanlæg på ganske få kW til store, komplekse compactstationer, der yder adskillige MW. De bygges som færdige totalløsninger i nøje overensstemmelse med normkrav, kundernes individuelle behov og kravene fra de lokale fjernvarmeværker.

Kvalitet er en integreret del af alt, hvad vi gør, og vores løsninger gennemgår derfor en omfattende kvalitetssikring. I vores moderne produktionsapparat benytter vi avanceret automation og robotteknologi for at sikre en altid ensartet og høj kvalitet. Via løbende uddannelse sørger vi for at motivere vores mange dygtige medarbejdere til at holde skarp fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

En uhøjtidelig omgangstone og en enkel tilgang til alle former for dokumentation er med til at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Med vores interne salgsteam og eksterne konsulenter, der er fordelt over hele Danmark, er kundernes adgang til professionel rådgivning altid enkel og ligetil.

Artikler

GEMINA TERMIX A/S
Navervej 15-17
DK-7451 Sunds

Telefon: +45 9714 1444
E-mail: mail@termix.dk