Gammelrand Beton

Beskrivelse:
Gammelrand Beton producere produkter i beton fra fuldautomatiske anlæg. Gammelrand Beton er etableret i 1932 af Svend Pedersen, som dengang navngav virksomheden Svallerup Cementstøberi. Der var virksomheden placeret ved Svallerup Strand i nærheden af Kalundborg.

Senere i 1946 købte Svend så en grusgrav i Gammelrand, hvor han grundlagde Gammelrand Skærvefabrik A/S. Løbende blev cementproduktionen fra Svallerup Strand flyttet til grusgraven, hvor navnet derfor skiftede til Gammelrand Betonvarefabrik. Navnet skiftede dertil endnu en gang til Gammelrand Beton, som det kendes under i dag.
Har dag har Gammelrand Beton fuldautomatiske produktionsanlæg, som er med til at sikre høj og ensartet kvalitet af deres produkter. Det er med til at sikre rationelle arbejdsgange og en kundetilfredshed virksomheden ikke lægger skjul på. Gammelrand Beton sørger nemlig for rettidig og hurtig levering til byggepladser i Danmark, som sikres ved fleksibel levering med egen vognpark. En vognpark med moderne håndteringsgrej og chauffører som er veluddannede.

Udover Gammelrand Beton har virksomheden Gammelrand Skærvefabrik placeret i det råstofrige område ved Bjergsted Bakker. Den virksomhed har siden 1946 produceret forarbejdede grusgravmaterialer på eget produktionsanlæg, og levet til byggebranchen ligesom Gammelrand Beton. Gammelrand Beton har medarbejdere som varetager opgaver inddelt på følgende områder i forretningen: betonvarer, færdigbeton, sand og sten, laboratorie og administration. Opgaver som medarbejderne har stor erfaring i at udføre, hvilket de gør i et godt og sundt arbejdsmiljø.

Kontaktoplysninger:
Gammelrand Beton A/S
​Gl. Skovvej 6A
4470 Svebølle

Mail: info@gammelrand.dk
Tlf.: +45 59 28 01 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER