Fyns Kran Udstyr A/S

Beskrivelse:
Virksomheden har eksisteret siden 1969, og har udviklet til at have landets bredeste lagerprogam inden for surring og løft. Mange at Fyns Kran Udstyrs produkter er udviklet ud fra opgaver hvor kunden har haft specifikke ønsker. På denne på at virksomheden kunne fortsætte udviklingen, så de hele tiden matcher den moderne kundes forventning.

I dag har Fyns Kran Udstyr 90 kompetente og dedikerede medarbejdere, mere end 220 leverandører, 20 serviceenheder og mere end 10.000 varenumre.

En af de mange beskæftigelser kan klares hjemme i riggerværkstedet, hvor kundetilpassede opgaver inden for wire og tovværk kan produceres i ro og mag. Dog foretager virksomheden også mange at deres standard produktioner på netop dette værksted.

Virksomhedens serviceafdeling er omfattende, men omfatter blandt andet test af kraner og løftegrej af alle typer. Her testet nyinstallation af krananlæg også inden levering til kunden. Fyns Kran Udstyr er efterhånden en landsdækkende organisation med sæde i Odense, Esbjerg, København og Aalborg. Endvidere har virksomheden hele 25 mobile serviceenheder, og kan dermed yde den bedste og hurtige service til deres kunder.

Der stilles store krav til sikkerheden, både fra den etiske side men også fra den lovgivningsmæssige. Dette tager Fyns Kran Udstyr sig af, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Kontaktoplysninger:
Fyns Kran Udstyr A/S
Bluhmes Vej 19
6700 Esbjerg
fku@fku.dk
tlf: 70 15 20 15

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER