Fibox

Beskrivelse:
Fibox beskæftiger sig med kundetilpassede løsningen inden for aluminiums- og plastkapslinger. Virksomheden er privatejet der udbyder sin ekspertise i 10 forskellige lande med i alt 4 produktionssteder og mange partnere på samtlige kontinenter. Fibox producere alt fra produktdesign af målfaste plastikenheder til allerede færdig testede systemer. Virksomheden kapslinger bliver produceret på moderne produktionsfaciliteter i henholdsvis Finland og Korea.

Uanset hvad dit behov er, giver virksomhedens kapslinger et stort udvalg af beskyttelse af elektriske komponenter, pakninger og systemer. Kapslingerne bliver både produceret i standardmål, men kan også special produceres så de passer lige præcis til netop dit behov. For at sikre kvaliteten af produkterne, bliver mange af disse tilset og testet af en tredjepart.

I et tæt samarbejde med kunderne bliver produkterne designet, så det stemmer overens med deres forventninger. Dette sikrer og udviklingen så det passer med branchens nyeste teknologier.

Fibox producere allerede over 500 standard kapslinger, men i takt med at kundernes behov ændre sig, stiger dette tal.

For at sikre kvaliteten i produktet vedligeholder og udvikler Fibox hele tiden deres kvalitetsstyringssystemer. Kvalitet er en nøglefaktor for Fibox da det skaber en høj kundetilfredshed. Men Fibox vil også være stolte af sine løsninger og produkter, derfor er kvalitet i højsædet.

Kontaktoplysninger:
Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Tlf: 43 71 80 35

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER