FabricAir

Beskrivelse:
FabricAir er en virksomhed der designer og fremstiller skræddersyede luftfordelingsløsninger til mange anvendelsesområder. Tilbage i 1973 var FabricAir med til at installere det første tekstilkanalsystem i verden, som senere viste sig at være startskuddet på en helt nye side inden for HVAC og indeklima.

FabricAir er en traditionsrig virksomhed med stor erfaring i branchen. De vil som virksomhed være proaktive og først med udviklingen af unikke luftfordelingssystemer i hele verden. En målsætningen som de lige nu opfylder, men vil blive ved med at opretholde. Gennem salgsselskaber og distributørnetværk levere FabricAir deres løsninger over hele verden, til store såvel som små projekter. FabricAir er med langt fremme i udviklinge af produkter, hvor de i forbindelse med projekter er i tæt dialog under kunden under hele forløbet. Selv er virksomheden kreative og står derfor ikke tilbage for at afprøve nye måder at forbedre nuværende løsninger på. Løsninger fra FabricAir skaber større værdi for kunden i forhold til tidligere ventilationsløsninger.

FabricAir har erfarne ingeniører ansat til udvikling af produkter, således løsningerne giver den mest optimale fordeling af luft uanset byggeriets størrelse. FabricAir har deres hovedsæde i Danmark, men producere deres produkter fra egen fabrik i Litauen. Virksomheden fokusere hele tiden på at udvide anvendelsen af deres teknologier i hele verden.

Kontaktoplysninger:
FabricAir A/S
Islandsvej 3
4681 Herfølge

Mail: sales-dk@fabricair.com
Tlf.: +45 5665 2110

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER