Expan

Beskrivelse:
Alt kvalitetsbyggeri starter med et godt råhus og et godt råhus er med til at sikre økonomien i byggeprojektet. EXPAN giver som råhusleverandør adgang til al deres viden og teknologi, som Expan har samlet gennem mange års erfaring. Herunder med elementbyggeri af alle former.

Expan er eksperter i rationelt byggeri udført med både elementer i letbeton og beton. Expan har Danmarks største montagekapacitet og sætter standarden for elementbaseret råhusbyggeri i Danmark.

EXPAN har erfaring med alt fra tæt/lavt boligbyggeri til boligblokke på 16 etager. Dermed er Expan din sikkerhed for erfaring og knowhow. Expan er særligt stærke ved boligbyggeri midt i byen, når et hul i en tæt husrække skal forvandles til en moderne boligejendom.

Igennem to årtier har Expan desuden opført hundredvis af dagligvarebutikker i hele landet og bygger ligeledes mange børnehaver, skoler og plejecentre. Så også på disse områder har Expan unikke kompetencer og en solid erfaring.

Expan står til rådighed allerede i de tidlige faser af projekteringen, da der herved kan hentes besparelser i at optimere elementopdelingen og samtidig sikre sig en leverandør, som kan levere kvalitetsarbejde præcis efter tidsplanen.

Elementerne bliver produceret på egne fabrikker og ligeledes har Expan egne tegnestuer og egne montageafdelinger. Expan dækker hele landet og sikrer en optimal byggeproces, ved at agere aktive rådgivere og sparringspartnere allerede i de tidlige faser af dit byggeri.
Du får sikkerhed for levering og byggeri til tiden og ikke mindst en fremragende byggeøkonomi.

Kontaktoplysninger:
EXPAN
Ribevej 45
6650 Brørup

Mail: info@expan.dk
Tlf.: +45 7637 7000

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER