Erenfred Pedersen A/S

Beskrivelse:
Erenfred Pedersen har siden 1966 stået for salg, rådgivning og service når det omhandler entreprenør- og industrimateriel. Erenfred Pedersen har endvidere været familieejet siden stiftelsen.

Erenfred Pedersen ønsker at være kunden totalleverandør med fokus på den gode kvalitet, uanset om det er omhandlende det materielle eller en serviceydelse. For altid at kunne give kunden den bedste service og det bedste materiel, udvikler Erenfred Pedersen kontinuerligt deres serviceløsninger og produktsortiment, så den størst mulige værdi skabes. Ud over et ophøjet fokus på kvalitet, bestræber Erenfred Pedersen sig også på at skabe en god relation og dialog med kunden.

Ud over virksomhedens webshop, har de også 3 afdelinger med inkluderet detail i henholdsvis København, Kolding og Aalborg.

Med 50 års erfaring og kompetente medarbejdere, har Erenfred Pedersen skabt en stor produktviden og et godt løsningsgrundlag. De varetager mange forskellige opgaver i dagligdagen, hvor også rådgivning om specifikke reservedele udbydes. Med 3 afdelinger i landet, er Erenfred Pedersen blevet en landsdækkende og omfattende virksomhed.

Uanset om opgaven er omfattende eller ‘simpel’, har Erenfred Pedersen erfaringsnettet til at komme med den bedste løsning for netop din virksomhed. Med 12 udkørende konsulenter der inkluderer kunden i rådgivningsprocessen, er Erenfred Pedersen en etableret spiller på markedet.

Kontaktoplysninger:
Erenfred Pedersen A/S
Baldersbuen 22
2640 Hedehusene

info@info.dk
tlf: 70 26 77 22

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER