E-komplet

Beskrivelse:

E-Komplet hjælper med at skabe en lettere hverdag, så du netop kan fokusere på dit håndværk. E-Komplet er et IT-system designet således at det samler alle funktioner i én løsning. Det giver dermed det fulde overblik uanset hvilken størrelse din virksomhed har.

E-Komplet er løsningen uanset om du er bogholder, ejer eller håndværker.

Du kan som bogholder få et overblik, der gør at du lettere kan komme på forkant med arbejdet. Derved får du mere tid til de mest værdiskabende opgaver.

Du kan som ejer (mester) få et overblik over dine igangværende projekter. Med E-Komplet kan du nemt følge udviklingen og økonomien på sine sager.

Du kan som håndværker bruge E-Komplet til at samle din kalender, timer, materialer og sagshåndtering på mobilen, så du altid har alt ved hånden.
E-Komplet indeholder en række værdifulde funktioner såsom:
Sagsstyring. Få styr på hvor du tjener dine penge. Overblikket skabes i E-Komplet med alle sager og gør det let at følge med i, hvor meget der tjenes pr. sag.

Regnskabsprogram. Med E-Komplet kan du glemme bekymringerne om du har fået alt med på salgsfakturaen. E-Komplet samler alle informationer direkte på sagen, så du kan fakturere med det rette overblik.

Planlægning. E-Komplet giver et overblik over hverdagen, så alle ressourcer kan udnyttes optimalt og spildtid dermed kan undgås.

Timeregistrering. Arbejdssedlerne er med E-Komplet gjort digitale, så timer nemt kan registreres.

Kvalitetssikring. Det er med E-Komplet let at få kontrol over kvalitetsikringen. Egne kvalitetssikringsskemaer kan oprettes og dertil selv vælge hvilke sager de skal ligge på.

Fakturakontrol. Hver sikker på at du får dine rabatter. Med E-Komplet kan du altid sikre dig, at du får de rette rabatter og priser, som du har aftalt med dine grossister.

Kontaktoplysninger:
E-Komplet
Karlskogavej 6B,
9200 Aalborg SV

Mail: info@e-komplet.dk
Tlf.: +45 70 60 55 95

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.