DS Stålprofil

Beskrivelse:
DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I mere end 50 år har de været i front med effektive tag- og facadeløsninger, der beklæder og beskytter. Med lang levetid. Med minimal vedligeholdelse. Med frihed i udtrykket. Og med en enestående knowhow, der giver alle deres kunder det samme resultat. Det bedste.

Pæredanske med mere end 50 års erfaring

DS Stålprofil er pæredanske og bygger på et solidt fundament af erfaring og viden inden for funktionelt, energirigtigt og omkostningseffektivt byggeri i stål. Som virksomhed er de derfor formet af et stærkt stof. Fra grunden, til fingerspidserne – og helt ind i deres faglige sjæl.

DS Stålprofil vinder arkitekthjerter

DS Stålprofil har været med til at rykke grænserne for effektivt og moderne byggeri, bl.a. ved at give arkitekter og bygherrer helt nye muligheder. Kreative løsninger, nye profiler og et bredt program af farver og overfladebelægninger har gjort tyndpladestål til et populært valg på både tag og facade. Det brede program af kvalitetsprodukter favner således klassiske profiler som Sinus og Trapez, men udvikles samtidig løbende med kreative nyskabelser. To gode eksempler er Format og Nordic Klikfals, der begge har vundet adskillige arkitekthjerter i både Danmark og udlandet.

En moderne og international virksomhed

Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter, medarbejdere med stor byggeteknisk knowhow og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålprofiler til tag og facade. Deres eksport har gennem de senere år været støt stigende og udgør i dag en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning, der ikke mindst skyldes deres stærke tilstedeværelse på det tyske marked med eget salgsselskab.

Kontaktoplysninger:
DS Stålprofil
Andrupvej 9
9500 Hobro

Mail: ds@ds-staalprofil.dk
Tlf.: +45 96 57 28 28

SENESTE ARTIKLER