Dana Lim

Beskrivelse:
Dana Lim er den største producent af lim, spartel- og fugemasse i Danmark. Dana Lim har mere end 85 års erfaring, hvor de har forsynet det danske og internationale marked med produkter til byggeri, industri. Dana Lim har en historie der rækker helt tilbage til 1928, hvor starten på Kai Hansens livsværk startede.

Dana Lim har fabrik i Køge, hvor de fremstiller mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse. Dana Lim har også deres internationale hovedsæde i Køge, hvor både udviklingsafdeling, produktion, teknisk support, logistik og administration sidder. Udover tilgængelighed er Dana Lim en foretrukken samarbejdspartner og leverandør på grund af deres leveringssikkerhed. Selv tror Dana Lim at grundstenene til en sund forretning er tilfredse og stolte medarbejdere, hvilket derfor betyder at Dana Lim prioritere høj anciennitet, tryghed i ansættelsen og god atmosfære på arbejdspladsen.

Nogle af branchens stærkeste og mest erfarne profiler sider også hos Dana Lim, ligesom at de gerne løbende byder nye specialister velkommen til deres Dana Lim familie. I dag er Dana Lim et kendt navn i Danmark, resten af Skandinavien og Europa indenfor lime, fuge- og spartelmasser, som skaber nye standarder for funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet.

Dana Lim bygger på fire overordnede værdier, som omfatter at Dana Lim skal være en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne, en attraktiv partner for virksomhedens leverandører, attraktiv partner for virksomhedens kunder og en ansvarlig forretning.

Kontaktoplysninger:
Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge

Mail: info@danalim.dk
Tlf.: +45 56 64 00 70

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER