Damstahl

Beskrivelse:
Damstahl er den eneste pan-europæiske grossist inden rustfrit stål og opererer i dag i 9 lande. Damstahl beskæftiger mere end 300 medarbejdere og er stadig familieejet. Ejerskabet har haft betydning for Damstahl gennem tiden, der ikke har fokuseret på afkast til aktionærerne på den korte bane, men i et langsigtet perspektiv.

Damstahl betegner sig som en markedsførende handelsvirksomhed, der har salgsorganisationer i Service, Norge, Holland, Slovenien, Finland, Belgien, Tyskland, Frankrig og Danmark. Og imponerende nok solgte Damstahl i 2019 72.000 tons rustfrit stål. Den største værdi for Damstahl, er den værdi som de har tilført andres forretninger, hvilket de særligt er stolte af.
Damstahl hylder gode idéer, fordi at de selv blev grundlagt på en idé i 1947 i Tyskland. En idé som hurtigt gjorde flere brancher interessante for Damstahl. Og frem mod 1960 var forbruget af rustfrit stål blevet så stort at grundlæggeren ville have sit første handelsselskab.

Damstahl er en sammentrækning af “Dam” og “Stahlhandelsgesellshaft”. Opgrindeligt hed virksomheden Dam Stahlhandelsgesellshaft, men eftersom de gerne ville udvide deres aktiviteter til Danmark, så måtte de skifte navnet. Det skyldes at Dam var et beskyttet navn, som ikke kunne registreres i registeret for aktieselskaber. Derefter blev det til det mundrette ord Damstahl. Damstahl er derudover en del af NEUMO-Ehrenberg-Group, som bekæftiger 2.200 medarbejdere og levere til en bred vifte af industrier.

Kontaktoplysninger:
Damstahl a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg

Mail: damstahl@damstahl.com
Tlf.: +45 87 94 40 00