CP

Beskrivelse:
CP tilbyder byggepladsindretning, samt udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, entreprenørmateriel, containere, pavilloner og lifte. CP henvender sig dermed til både private og offentlige virksomheder og institutioner i bygge- og anlægssektoren, samt industrien. CP ønsker med deres gennemtænkte løsninger, service og kvalitetsprodukter at skabe optimale processer og resultater for deres kunder, som kan gennemføre deres projekter på bedste vis. CP ApS belv stiftet tilbage i 1986, og er stadig i dag 100% dansk og familieejet, hvor de beskæftiger omkring 100 medarbejdere.

CP har gennem tiden opkøbt virksomheder indenfor blandt andet pavillonbyggeri, hvilket har medført at de har kunne udvide deres produktudbud med tiden. Igennem tiden har CP blandt andet opkøbt en tømrervirksomhed og en materieludlejer.

I 2016 vinder CP deres første projekt inden for byggepladsindretning og byggepladsdrift, som dengang var Novo Nordisk i Hillerød. Året efter går CP i gang med en organisationsudvikling, hvor de formulere virksomhedens fremadrettede mission, vision og kerneværdier. Det har medvirket til at føre CP dertil hvor de er i dag.

CP bestræber sig som virksomhed på at tænke så vidt muligt på energi og miljø. Det er både når det kommer til CP som virksomhed, men også i de løsninger som de levere til kunderne. Blandt andet bruger CP udelukkende miljøgodkendte materialer til deres egenproducerede moduler og pavilloner, heriblandt materialer som FSC. og PEFC-certificerede træ. Når CP køber materiel tænker virksomheden også på entreprenørmaskinernes udledning af partikler, som kan udsætte medarbejderne for risiko. Derfor har CP flere krav til deres producenter, som blot er en af mange initiativer de gør for at tænkte på energi og miljø.

Kontaktoplysninger:
CP ApS
Grønningen 12
4130 Viby

Mail: cp@cp.dk
Tlf.: +45 46 14 06 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER