Coromatic

Beskrivelse:
Coromatic er en dansk stiftet virksomhed der efterhånden har sat sig på det nordiske marked. Coromatic beskæftiger sig med at sikre adgang til datakommunikation og strøm for sine kunder. For at sikre det mest effektive resultat for kunden, yder Coromatic en 365 dages service hvor produktivitet, sikkerhed og uafbrudte strømforsyninger er i højsædet. Coromatic optimerer ikke kun din energi, men gør dem således også mere bæredygtig.

Med kunder som finanssektoren, hospitaler, forsvaret og telekomudbydere, favner Coromatic bredt og har dermed skabt et stort erfaringsgrundlag. Ud over den gængse installation og optimering af dit energiforbrug, tilbyder Coromatic også vedligeholdelse, service, drift og rådgivning.

Efter mange år i branchen, har Coromatic udviklet sig til en frontfigur for lignende virksomheder. Med mere end 500 medarbejdere og løsninger til 5.000 virksomheder i Norden, har Coromatic udviklet og bygget sit eget fundament, hvor de på bedste vis kan tilbyde de rigtige kundetilpassede løsninger til din virksomhed.

Coromatic ønsker at være kundens langsigtede samarbejdspartner, hvor relationen og optimeringen er i højsædet. Ved at inkludere kunden i alle faser, skabes det bedste resultat både for kunden men også for Coromatic. Coromatic skal nemlig kunne se sig selv i øjnene, med samtlige løsninger der udføres for deres kunder.

Kontaktoplysninger:
Coromatic
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde

salg@coromatic.dk
tlf: 66 17 62 60

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER