CBI Danmark

Beskrivelse:
CBI Danmark er leverandør af bæredygtige løsningen af papirisolering. CBI Danmark er en virksomhed med 10 års erfaring, og som beskæftiger omkring 8 medarbejdere. Dertil har CBI Danmark over 75 partner isolatører, som de gør brug af.

CBI Danmark har en medarbejderstab, hvor der er specialister indenfor rådgivning, byggeri, renovering, ingeniøropgaver og bæredygtig forretning. Disse styrker er med til at sikre de bedste isoleringsløsninger til deres kunder, hvad end projektet er stort eller småt. Udover løsninger til erhverv hjælper CBI Danmark også private og det offetnlige med nybyggerier og renoveringsprojekter. Selv er CBI Danmark meget bevidste om deres position og deres indflydelse på markedet for isolering. Derfor kommunikere de tydeligt deres ansvar, som de selv mener vokser år for år.

Grundlæggende bygger CBI Danmark, deres partnervirksomheder og kunderelationer på en række principper. Principperne omfatter redelighed, nærvær, gensidig tillid og høj faglighed. Dette er med til at sikre gavn for alle parter i samarbejder. CBI Danmark kan håndtere bæredygtige totalløsninger for deres kunder, og tilbyder rådgivning som er individuel til det pågældende isoleringsprojekt. CBI Danmark er kendt i branchen for deres service, kvalitetsbevidste isolatører, garantiordninger og konkurrencedygtige vilkår. Disse områder er blandt dem CBI Danmark kommunikere til deres omgivelser, hvortil de også forklarer at de har miljøet med i deres måde at drive forretningen på. Den isolering der anvendes til eksempelvis energirenovering er af genanvendt materiale, som dermed er med til at bidrage positivt til samfundet.

Kontaktoplysninger:
CBI Danmark
Bredgade 52
7480 Vildbjerg

Mail: mail@cbidanmark.dk
Tlf.: +45 97 12 65 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER