CB Svendsen

Beskrivelse:
CB Svendsen er leverandør af total elektronikløsninger, som de udvikler og produceres internt eller i samarbejde med leverandører, samarbejdspartnere, videnscentre m.v. CB Svendsen levere state-of-the-art løsninger, hvor de håndtere alt fra udvikling af soft- og hardware, design og layout til fremstilling og test af den færdige løsning. Selv sikrer CB Svendsen at alle deres produkter overholder offentlige krav og godkendelser. På den måde kan man sige at CB Svendsen fungere som en totalentreprenør såvel som underleverandør for virksomheder.

CB Svendsen uddanner selv deres medarbejdere ligesom de også selv rekruttere dem. Løbende udbygger virksomheden også deres produktions- og udviklingsfaciliteter, så de kan være med helt fremme når det gælder ekspertise og konkurrencedygtighed. Nogle af produktionerne hos CB Svendsen foregår i lavtlønslande, som Polen og Fjernøsten. I virksomhedens produktion i Polen er deres kvalitetsstyringssystem indført, således at de både er konkurrencedygtige på pris og kvalitet – også når det gælder større serier.

CB Svendsen er leverandør på EMC-måling, design af mekanik, 3D-printning af plastemner og udvikling af elektronisk udstyr. Derudover kan de også håndtere produktion af elektronik og apparater, layout af trykte kredsløb og serigrafi. CB Svendsen er eksempelvis leverandør til forsvaret, samt offshore- og maskinindustrien og den maritime sektor. Virksomheden er altid med helt fremme hvor udviklingen sker.

Kontaktoplysninger:
CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22-24
3500 Værløse

Mail: cbs@cb-svendsen.dk
Tlf.: +45 44 48 52 86

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER